Däckbolaget / Däckteam i Växjö söker Däckmontör & Kundmottagare/Ekonomiassistent

Just nu har vi stor efterfrågan på våra tjänster och behöver nu anställa en Däckmontör/Hjulskiftare samt en kundmottagare/ekonomiassistent till vår verkstad i Växjö. Vi förutsätter att du har god fysik, hög moral & är noggrann samt en god kamrat och lagspelare som vill utvecklas tillsammans med branschens vassaste företag inom däckbranchen.

Dina arbetsuppgifter

Däckmontör: 

Verkstaden arbetar med både tunga och lätta fordon och du ingår i ett team med mycket kompetenta medarbetare. Som däckmontör utför du montering av däck och skiftning av hjul. Du ansvarar för att jobbet blir säkert och riktigt utfört. Tillsammans med dina arbetskamrater utvecklar du verkstaden på ett lönsamt sätt. Vi söker dig som:

  • har gymnasiekompetens eller motsvarande från fordonsteknisk linje
  • vi ser gärna att du har erfarenhet som däckmontör
  • tycker om att arbeta självständigt och tar eget ansvar
  • är van vid kundkontakter och har hög servicekänsla
  • är noggrann och initiativrik

har B-körkort, C-körkort är meriterande.

Kundmottagare / Ekonomiassistent

Som kundmottagare består dina arbetsuppgifter bland annat av att ha kontakt med kunder, butiksförsäljning samt att stödja platschefen i det administrativa arbetet och sköta om en del av ekonomin.

Vi söker en positiv person som är ansvarsfull, stresstålig och noggrann. Vi värdesätter förmågan att kunna arbeta självständigt och en person som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är van att fatta egna beslut, du är en lagspelare som har drivkraften att förnya och förenkla arbetsprocesser med ett långsiktigt fokus

Det är meriterande om du har erfarenhet av såväl personvagnar, lastvagnar som entreprenad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du veta mer? Kontakta Hans Karlsson, platschef, 0470-245 30. Välkommen med din ansökan till: hasse@dackbolaget.com senast den 23 december 2018

Anställningsvillkor

Heltid 100 % – Fast lön efter överenskommelse – Provanställning med god chans till tillsvidare anställning.