Däckjour DT24

 

Däckbolaget / Däckjour DT24

Däckteam24 håller dig rullande i Sverige och Europa! Som ansluten till Däckteam24 ringer du vårt journummer om du får problem längs vägen. Detta är ett samarbete mellan däckverkstäder i Sverige och övriga Europa. Vid haveri hjälper vi dig oavsett var du befinner dig. Ingen betalning på plats, fakturan skickas till din Däckteamverkstad.

Som Sveriges största däckkedja är det viktigt för oss att alltid finnas för dig när du som allra mest behöver vår hjälp. Det var av den anledningen som vi för flera år sedan startade vår däckjour, idag kallad Däckteam24. Tjänsten är avsedd för dig som företagare för att din fordonspark inte ska behöva stå still i onödan. Som ansluten till Däckteam24 hjälper vi dig oavsett om du befinner dig i Sverige eller i övriga Europa.

Vår service utanför Sverige i våra europeiska länder utförs av våra samarbetspartners. Vid eventuella problem hjälper vi dig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.

Anslut dig nu!

Oavsett var i Sverige du bor är du alltid välkommen att anslut dig kostnadsfritt hos din närmsta Däckteamverkstad. Du hittar alla våra verkstäder samt respektive kontaktuppgifter här.

Alla kunder välkomna, även de som inte är anslutna till Däckjour DT24.

Vår jourverksamhet sträcker sig även utanför kunder som är anslutna till Däckjour DT24. Vi hjälper alla där det kört ihop sig, vare sig det gäller en punktering mitt i dagishämtningen eller husvagnshjulet som helt oväntat gav upp på väg till den efterlängtade campingen.

Vi hjälper med alla sorters däckrelaterade problem

Vi har möjlighet att hjälpa dig med alla olika sorters däckrelaterade problem som kan uppstå längs vägen, vare sig det gäller en punktering eller behov av ett nytt däck.

Alla timmar på dygnet

Vi på Däckbolaget hjälper dig både under ordinarie arbetstid men även alla andra timmar på dygnet så bara slå vår däckjour en signal så gör vi allt för att hjälpa dig så du snabbt kommer vidare på din resa.